Kristian Backman

Kristian Backman

Taikuri Kristian Backman

Taikuri Kristian Backman on nuorekas esiintyjä, joka yhdistelee esityksessään huumoria ja uskomatonta taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi! Kristian on myös palkittu useaan otteeseen taikureiden sm-kilpailuissa.

Ohjelmistosta löytyy lavataikuus, eli taikuus jonka jokainen näkee yleisöstä. Tämä sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, isommalle että pienemmälle porukalle. Esitys on nähty mm. Hartwall-arenan isoilla lavoilla, häissä, syntymäpäivillä aina risteilyaluksiin asti.

Taikashow on muokattavissa aina toiveiden mukaan. Saatavilla on aikuisten,-lasten ja koko perheen tapahtumiin sopiva esitys. Myös ilmapallot vääntyvät taikurin käsissä mitä erilaisimmiksi hahmoiksi.

Ohjelmistosta löytyy myös close-up taikuus, eli lähitaikuus joka tarkoittaa nimensä mukaisesti lähellä tapahtuvaa taikuutta. Taikuri voi kierrellä yleisön joukossa tehden heille taikuutta aivan heidän silmiensä edessä arkipäivän esineille, kuten pelikorteilla, kolikoilla sekä kuminauhoilla. Tällaisessa esityksessä onkin ideana että taika on käsin kosketeltavaa. Lähitaikuus sopii myös loistavasti isommallekin yleisölle kerralla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yleisö on taikurin pöydän ympärillä, jolloin jokainen näkee esityksen hyvin. Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa close-up-esityksiä.

Kaikki esitykset on saatavilla suomen-, englannin- ja venäjän kielellä!