Laululähetti Tom Nyman

Laululähetti Tom Nyman

Laululähetti, trubaduuri, ammattipuhuja, juontaja

Laululähetti Tom Nyman loihtii aiheesta kuin aiheesta Laululahjan, joka on laulusikermän muodossa esitettävä ylistyslaulu Laululahjan saajalle. Kohteena voi olla vuosia täyttävä, eläkkeelle jäävä, morsiuspari, organisaatio, rakennus tai paikka. Laululähetti laatii saamiensa tietojen pohjalta tekstin laulusikermään, johon valitut sävelmänpätkät myös kuvastavat Laululahjan saajaa.

Laululähetti Tom Nyman toimii luonnollisesti myös perinteisenä trubaduurina tuoden tilaisuuteenne toiveittenne mukaista, vaihtelevaa musiikkia popista ja rokista laulelmiin - suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Laululähetti Tom Nyman on kartuttanut laulajankokemustaan erinäisissä bändeissä, musikaaleissa (mm. Juudaksena Jesus Christ Superstarissa), kuoroissa ja lauluryhmissä.

Laululähetti Tom Nyman juontaa puheentäyteisiä tilaisuuksia vaihtelun vuoksi vaikka laulaen tai musiikillisia ohjelmatilaisuuksia luontevasti kolmella kielellä.

Nyman on kunnostautunut myös puhujana. Erityisosaamiseen kuuluu mm. suomalainen kulttuuri ja kulttuurihistoria sekä yrittäjyyskasvatus. 

---

Sångbudet Tom Nyman levererar unika Sånggåvor, uppträder som trubadur eller i sånggruppen Modus, fungerar som konferencier eller talare med specialkunnande i finsk kultur (språk och litteratur, speciellt Kalevala) och företagsamhetsfostran. En fullständigt tvåspråkig multiexpert som också klarar engelskspråkiga evenemang galant.

Mediakuvat