Pekka Laukkarinen

Pekka Laukkarinen

Juontaja, muusikko

Pekka Laukkarinen

Suosittu lasten tv-kasvo Pekka Laukkarinen on iloinen ja energinen juontaja ja muusikko.

Hän on kysytty juontaja hyvinkin erilaisiin tilaisuuksiin - lastentapahtumista ja kauppakeskuksista vakavahenkisiin gaaloihin ja seminaareihin.

Pekan vahvuutena on vilpitön ja yleisökeskeinen esiintyminen, jossa on iloa ja huumoria. Hän osaa ottaa yleisönsä, koostuu yleisö sitten minkäikäisistä tahansa.

 

Pekka on tv-juontajana tuttu erityisesti MTV3 Juniori -lastenkanavalta. Hänen juontamansa ohjelma on ollut kaksi kertaa ehdolla Kultainen Venla -palkinnon saajaksi (paras lasten- ja nuortenohjelma: Onnenpäivä 2011, Sherlock 2013).

Muusikkona Pekka Laukkarinen on monipuolinen laulaja ja multi-instrumentalisti. Viime vuosina on Suomen koulumaailmassa saanut erityistä huomiota Pekka Laukkarinen Duon alakoulukonsertit (Lempparikonsertti). Kyseisiä konsertteja on viimeisen viiden vuoden aikana ollut lähes 1000 ympäri Suomea. Lempparikonsertit ovat vanhoista tutuista lastenlauluista koottuja kokonaisuuksia, joissa on mukana paljon iloa ja vauhtia. Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.

Mediakuvat