Hildén Pentti

Hildén Pentti

kitarataiteilija, trubaduuri,

Pentti Hildén: kitara, luuttu,laulu

Pertti Hildén on pitkän linjan kitarataiteilija jonka ohjelmisto ulottuu aina kevyestä klassisesta ikivihreisiin, espanjalaisklassikoihin ja eteläamerikkalaisiin rytmeihin.

Toinen tärkeä juonne on laulu-kitara ja laulu-luuttu ohjelmisto: Renessanssiajan luuttulauluja, Bellmania, kotimaisia ja pohjoismaisia romansseja, Evert Taube, argentiinalasita tangoa ym. tiedustelkaa lisäohjelmistosta. 

Alla program kan med fördel framföras på svenska.

Mainittakoon että Pertti mielellään juontaa esityksensä, soolo esityksen lisäksi voi kyseeseen tulla myös yhtye:1.Annika Gummerus-Putkinen huilu ja laulu+ P.H.kitara ja laulu( Mårtenson, evergreen, bossanova etc.). 2. Sello ja kitara Markus Pelli+ P.H. klassisia helmiä. 3. Kitaraduo Hildén- Lehtinen " Guitarreando" argentiinalais ja latinalaistunnellmia vapaasti kitaroiden.

Monipuolisesta ohjelmistosta löytyy sopiva juhlistamaan monia eri tilaisuuksia kuten häitä, juhlia ym. Klassinen kitara (+sello) on myös erittäin sopiva valinta hautajaisissa.

Lämplig repertoar för att höja stämningen på varierande tillställningar såsom bröllop, fester m.m. Klassisk gitarr (+cello) gör sig mycket väl även på begravning.

Poimintoja levytyksistä: "Vågspel, ur Lasse Mårtensons sångbok" (2009)

"Pentti Hildén plays guitar music of Carlos García Tolsa" (2000)

"La Vida Breve guitaduo Hilden-Lehtinen" (2008)

" Systrar hören min Musik, ur Fredmans epistlar" (2012)

"Guitarreando" Kitaraduo Hildén- Lehtinen (2013)